Produkty pro granátové dráty (11)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
Chřest

Chřest

Chřest v různých řezech Chřest (Aspargus officinalis L.) je vytrvalá, víceletá kulturní rostlina, jejíž bílé nebo zelené výhonky (stonky) se používají jako zelenina. Nabízíme následující sortiment: bílý/zelený differentní délky a průměry Stonky Úseky bez špiček (středové řezy) Úseky se špičkami (špičky a řezy) Špičky
Květinové Gelato

Květinové Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponické pěstování, 100% biomasa Certifikovaná a organická konopí získaná prostřednictvím autorizovaného pěstování Pečlivě vybráno, aby se zajistily vysoké standardy kvality a jednotnosti. Není určeno k požití Hodnota THC méně než 0,2%
Karamelizovaný cukr

Karamelizovaný cukr

Světlá hnědá až tmavě hnědá - Sirup - Prášek - Cukr - Granulát - Kousek Původ: Evropa
Střední kuskus

Střední kuskus

5 kg sáček
Gouda

Gouda

Gouda je žlutý holandský sýr vyrobený z kravského mléka. Nese název města Gouda v Nizozemsku. Je to sýr typu zralý (polotvrdý). Gouda je jedním z nejpopulárnějších sýrů na světě. Je dostupná v mnoha různých typech, s různým obsahem tuku (nejpopulárnější: 45 % a 48 %) a tvarech. Má jemnou chuť, která se posiluje s délkou procesu zrání.
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí pocházet z výrobní oblasti Grana Padano. Odtukování mléka probíhá přirozeně, když se nechá smetana stoupat gravitací, zatímco syrové mléko odpočívá. Pouze sýrové kola, která splňují předpisy Konsorcia, jak je uvedeno v pravidlech specifikace a která zrála alespoň 9 měsíců, budou označena ohněm značkou Grana Padano. Výroba Grana Padano představuje přibližně 22 % italské mléčné produkce a přibližně 40 % produkce v jeho oblastech.
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.
Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob Kód produktu: 8302 Značka: Vesce Čistá hmotnost: 100g
Kyselá Kasein

Kyselá Kasein

Kyselá kazein se vyrábí z pasterizovaného a odtučněného mléka sráženého kyselinou. Po srážení a vytvoření sraženiny je oddělena a propláchnuta od syrovátkových bílkovin za účelem vyčištění konečného produktu. Poté je zahuštěna, mleta a sušena. Konečný produkt má podobu jemně zrnitého, sypkého prášku světlé barvy, s neutrální vůní a chutí. Foodcom SA dodává přírodní a čerstvou kyselou kazein s velikostí zrn od 30 do 90.